Noua Toyota Auris Hybrid Black Edition disponibilă în România (GALERIE FOTO)

Prevăzută cu două motoare, unul pe benzină și unul pe motorină, noua Toyota Auris Black Edition este  o mașină dotată cu o tehnologie modernă, deosebit de fiabilă, consum redus de 5,7 l/ 100 km și nu în ultimul rând foarte sigură.

Trecerea de la motorul electric la cel pe benzină se face instant, păstrând echilibrul, reușind în același timp să își păstreze ritmul dinamic.

Designul și echipamentele se completează reciproc și de această data, plafonul și oglinzile negre, spoilerul negru și antena neagră, merg de minune cu jantele din aliaj de 17”. Interiorul este și el remarcabil, scaune sport cu tapițerie Alcantara și geamuri fumuri.

La capitolul tehnologie Toyota Auris Black Edition este echipată cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele și de a oferi clienților un mediu confortabil și sigur de condus.

Sistemul Pre-coliziune presupune o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, în scopul evitării coliziunilor. În cazul posibilității producerii unui accident, sistemul anunță prin semnale audio/video, activând, în același timp, asistența de frânare.
Alerta Depășire Bandă folosește o cameră video care are rolul de avertizare, tot prin semnale audio și video, depășirea benzii fără a semnaliza în prealabil, ajutând, astfel, șoferul să mențină corect poziția mașinii.
Asistență rutieră la rândul său monitorizează semnele de circulație de pe șosea, afișând, pe display-ul TFT, informații utile precum limita de viteză sau alte restricții și anunță audio/video dacă nu au fost respectate indicatoarele de către șoferul autoturismului.
Fază lungă automată optimizează vizibilitatea în timpul nopții, detectând automat luminile mașinilor din sens opus și urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.

Toyota Auris Black Edition,  poate fi comandată deja de la dealerii Toyota din România, având un preț de pornire de 17.000 euro cu TVA.

Foto: www.toyota.ro

 

Categorie: