Misiune/Viziune/Valori

Misiunea Ciclop

Misiunea noastra este sa extindem si sa prelungim relatia speciala pe care o aveti cu masina dumneavoastra. Pentru a putea realiza acest lucru, va sta la dispozitie personalul nostru dedicat acestui domeniu si pregatit sa faca fata oricaror provocari, precum si o gama extrem de ampla de piese si consumabile. Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete ce pornesc de la definirea problemei, trec prin identificarea solutiilor si consiliere si pana la  executarea oricaror lucrari necesare bunei functionari a masinii dumneavoastra.

 

Viziunea Ciclop

Am ales sa adaugam un plus de valoare fiecarui serviciu pe care il oferim. Aceasta logica ne garanteaza o relatie pe termen lung cu clientii nostrii, de aceea cautam in mod constant sa le oferim solutii cat mai specifice si o experienta cat se poate de pozitiva. Credem ca pornind de la o pasiune si implicand mult profesionalism putem atinge performanta in domeniu.

 

Valorile Ciclop

Din pasiune pentru masina.

Pasiunea este cea care a condus la abordarea domeniului mult dincolo de aspectul sau functional, precum si la formarea unui grup in care fiecare angajat isi gaseste locul.

Prin profesionalism la toate nivelurile.

Diversificarea gamei de produse oferite si capacitatea echipei de a va consilia pentru gasirea celei mai potrivite solutii, ne recomanda ca profesionisti ai domeniului auto.

Pentru performanta masinii dumneavoastra.

Am pus la punct un sistem ce urmareste rezolvarea problemelor aparute la masina dumneavoastra in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.