Noul Audi A6 Avant – imbunatatit substantial fata de predecesorul sau

Noul model Audi A6 Avant a fost lansat de curand si a reusit sa impresioneze atat prin exterior, cat si prin elementele definitorii ale interiorului. Astfel ca, in acest moment este o lupta foarte stransa intre marii competitori existenti pe piata, BMW, cu seria 5 si Mercedes cu E-Class.

Daca pana acum interiorul masinilor prezentate de Audi a fost socant prin numarul mare de butoane pe consola centrala,  modelul A6 Avant, nu mai are niciun buton, insa au aparut doua ecrane controlate prin tochscreen, de 10.1″, respectiv 8.6″, prin care se controleaza totul. Mai exista si un al treilea display, cu o diagonla de 12.3 inch, pentru sistemul Audi Virtual Cockpit .

Pe langa dotarile clasice de securitate noul model vine cu cinci senzori radar, cinci senzori ultrasonici, cinci camere si un scaner laser, facand astfel posibil condusul semi-autonom.

In ceea ce priveste motorizarea, constructorii germani vor produce acest model pe motoare TDI, TFSI si MHEV.  Toate versiunile vor fi echipate cu cutie de viteze in sapte trepte si dublu ambreiaj sau cutie de viteze automatica in 8 trepte.

De asemenea, cumparatorii pot opta pentru mai multe tipuri de suspenii, standard, sport sau varianta pe aer.

Audi a echipat acest model cu un pachet amplu, care vizeaza securitatea pasagerilor, sistemul de iluminare si sistemul de asistenta. In ceea ce priveste asistenta pentru sofer vom gasi pachetele City Assist si Tour Packs.

Categorie: