Noul Ford Mustang disponibil din acest an si in Europa

Noul Ford Mustang vine cu o serie de imbunatatiri. De exemplu, versiunea V8 de 5l ajunge la 460 CP.

Interiorul a fost dotat cu mai multe instrumente digitale care pot fi configurate, instalatia audio B&O Play, pilot automat, sistem de asistare pentru mentinerea benzii sunt doar cateva dintre noile elemente.

In timp ce fanii modelului GT se pot bucura de 460 CP si un cuplu de 459 Nm, cei care prefera motorul Eco Boost vor fi dezamagiti intrucat performanta motorului de 2.3l a a scazut la 290 CP

O alta noutate este sistemul de amortizare MagneRide, sistem care foloseste senzori pentru reglarea celor patru suspensii in mod independent. 

In ceea ce priveste zgomotul specific, masinile sunt dotate cu sistemul unic Active Exhaust care te lasa sa alegi exact momentele in care sa iti faci prezenta cunoscuta, sau poti sa dai mai incet volumul atunci cand treci printr-un cartier linistit.

Faruri 100% LED cu Tri-bar, esapament cvadruplu pentru o performanta imbunatatita, un habitaclu reproiectat, cu materiale premium si finisaje realizate manual, un buton de pornire Ford Power cu totul nou, consola de bord cu afisaj LCD de 12”, exclusivitate Mustang, roti speciale, cu jante din aluminiu de 19”, cu emblema Mustang sunt elementele care fac din aceasta masina sa fie pe locul trei in preferintele cumparatorilor.

Pe piata din Romania, versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang porneste de la 38.800 de euro pentru varianta in patru cilindri. De cealalta parte, modelul V8 costa cel putin 44.800 de euro.

foto: www.ford.ro

Categorie: