Lexus LF-1 Limitless – un concept nipon futurist (GALERIE FOTO)

Lexus LF-1 Limitless – un concept nipon futurist (GALERIE FOTO)https://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpghttps://ciclop.ro/nou/wp-content/uploads/2018/02/lexus-1.jpg

Noul concept Lexus LF-1 Limitless a fost prezentat la Salonul Auto Internațional de la Detroit cu un design futurist, dezvoltat de specialiștii de la CALTY Design Research, din California.

LF-1 are peste 5m lungime, aproximativ 2m lățime, 1,6 m înălțime și ampatamentul de aproape 3m. Astfel că, noul model este mai lung și mai lat decât fratele său LX, însă mult mai scund.

În ceea ce privește exteriorul acest model vine dotat cu jante foarte mari de 22 de inch, faruri și stopuri futuriste, o grilă frontală îndrazneață, mânere ascunse la portiere, iar elemental cu totul controversat este lipsa oglinzilor laterale tradiționale.

Cu toate că este vorba despre o mașină masivă, la interior design-ul este minimalist, cu foarte puține elemente de control convenționale. Astfel că, display-ul digital din partea șoferului vine la pachet cu un alt ecran, cel al sistemului de infotainment, dotat cu doar câteva butoane touch care asigură controlul cât mai eficient.

Surprizele nu se opresc aici, producătorul nipon echipează acest concept cu sistemul de navigare 4D, pasagerii din spate nu se vor plictisi intrucât pe spătarele scaunelor din față vor fi montate monitoare.

În ceea ce privește motorizarea, oficialii de la Lexus au ținut să ne asigure că modelul nu va dezamăgi și vor fi posibile mai multe variante de motorizare. Nu este exclusă varianta clasică pe benzină, ori o propulsive hibridă sau plug-in hibridă, sau, de ce nu, un vehicul electric sau propulsat cu ajutorul hidrogenului.

Foto: www.lexus.com

Categorie: