PREMIERĂ ÎN EUROPA! Noul model Mustang GT a fost prezentat la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt

(GALERIE FOTO)

Compania FORD a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noul Mustang, care până în prezent a fost disponibil doar peste ocean.

Prezentat în premieră în Europa, Ford Mustang reușește să atragă atenția prin modificările la nivel estetic, cât și cele care țin de motorizare. Grila radiatorului a primit o nouă formă, blocuri optice și stopuri modificate, bară de protecție față dotată cu splitter și una de spate cu difuzor. Noutățile continuă cu farurile LED, suspensie de tip MagnetRide și un sistem inteligent de evacuare a gazelor de eșapamet cu regim de funcționare ”pentru oraș”.

În ceea ce privește interiorul, clienții sunt întâmpinați de un nou sistem SYNC 3, dotat cu un ecran tactil de 8 inchi, care oferă poisibilitatea de control prin gesturi/voce. Panoul de bord a suferit și el îmbunătățiri, fiind dotat acum cu o diagonală de 12 inchi, unde culorile și informațiile afișate se modifică în funcție de regimul de lucru al motorului ales de șofer.

Sub capota Mustang-ului GT vom găsi un motor V8 de 5.0 litri, care produce nici mai mult, nici mai puțin de 450 CP, două sisteme de injecție, în funcție de presiune, iar cutia de viteze poate fi una mecanică cu șase trepte, care atrage după sine un ambreiaj cu două discuri, sau o cutie de viteze automată în 10 trepte.

Pentru un start mai bun, acest model dispune de două regimuri de lucru a sistemului de control electronic: Drag Strip, conceput pentru un start mai sportiv, alături de My Mode, unde fiecare își poate seta, după preferințe, caracteristicile motorului, suspensiei și eșapamentului.

Modelele standard vor fi echipate cu sisteme de launch control și de asistență la burnout.

Pentru cei care nu își doresc senzații tari la volan, însă iubesc această mașină, compania a scos un model din familia EcoBoost, dotat cu un motor de 2.3 litri, care produce 290 CP și poate fi cuplat atât la cutia manuală în șase trepte, cât și la cutia automata în 10 trepte.

Foto:www.autoblog.md

Categorie: