Blog | Contact  

Misiunea Ciclop

Misiunea noastra este sa extindem si sa prelungim relatia speciala pe care o aveti cu masina dumneavoastra. Pentru a putea realiza acest lucru va punem la dispozitie personalul nostru dedicat acestui domeniu si pregatit sa faca fata oricaror provocari, precum si o gama extrem de ampla de piese si consumabile. Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete ce pornesc de la definirea problemei, trec prin identificarea solutiilor si consiliere si se pot termina cu montarea efectiva, respectiv executarea oricaror lucrari necesare bunei functionari a masinii dumneavoastra.

Viziunea Ciclop

Am ales sa adaugam plus valoare fiecarui serviciu pe care il oferim. Aceasta logica ne garanteaza o relatie pe termen lung cu clientii nostrii carora cautam in mod constant sa le oferim solutii cat mai specifice si o experienta cat se poate de pozitiva. Credem ca pornind de la o pasiune si implicand mult profesionalism putem atinge o performanta cat mai inalta.

Valorile Ciclop

Din pasiune pentru masina.

Pasiunea este cea care a condus la abordarea domeniului mult dincolo de aspectul sau functional, precum si la formarea unui grup in care fiecare angajat isi gaseste locul.

Prin profesionalism la toate nivelurile.

Dezvoltarea constanta a gamei de produse oferite si capacitatea fiecarui membru al personalului de a va consilia pentru gasirea celei mai potrivite solutii ne recomanda ca profesionisti ai domeniului mentenantei auto.

Pentru performanta masinii dumneavoastra.

Urmarind mereu sa scoatem tot ce e mai bun din masina dumnevoastra am pus la punct un sistem ce urmareste gasirea si implementarea celei mai bune solutii pentru orice probleme ati avea.

Concurs de pescuit la crap

"O buna oportunitate de teambuilding si socializare intre pescarii din Ciclop si nu numai, avand in vedere suportul considerabil primit din partea colegilor "profani". Concursul s-a realizat pe carpodromul Topolovat, un lac de 20 ha, proprietate Ciclop, in sistem catch & release". - Ovidiu Bacinschi, manager Ciclop

"E balta de suflet la care clubul tine enorm. Anual se organizaza si concus la care parcipa echipe din cluburi sau individuale, echipe care participa si la concursuri de talie internationala, se organizeaza sesiuni sub forma de concurs la care participa echipe de incepatori sau consacrate cu scopul de a promova si invata spiritul pescuitului ca sport, simulare concurs cu premii, medalii diplome la care incepatorii pot asimila informatii, sistem ce are rolul de a converti pescarii spre ramura sportva, ecologica" - Alin Theodorescu - membru fondator si presedinte clubul Royal Carp , organizator concursuri, amenajari si intretinere, pregatire pescari

2010 campionat de table Ciclop

"A fost o placere sa participam impreuna cu colegii la acest evenimet placut si ar fi foarte bine sa se repete aceste intalnirii, mai des" - Dragan Giurcovici, sef de magazin Ciclop

2007 Ciclop Iubeste copilaria

"A fost esentiala pentru noi acesta suprafata de covor specifica pentru gimnastica ritmica pentru a putea desfasura in bune conditii activitatea noastra de performanta in cadrul Clubului Sportiv Scolar nr. 1 Timisoara, iar pentru ca era 1 Iunie toti copii au plecat acasa bucurosi de cadourile si echipamentul de antrenament oferite de Ciclop. Multumim doamnei Gabriela Mircea" - Prof. antrenor Monica Wurtz

"Ciclop-Piese Auto a fost printre primele companii care au dorit sa se implice in construirea primului Centru de Excelenta in Tratarea Cancerului la Copii din Romania. Implicarea sociala a firmelor intr-o tara in care statul a decis sa nu investeasca in sanatate este esentiala. Ciclop-Piese Auto a aflat de facilitatea codului fiscal prin care orice firma din Romania poate redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un proiect in care crede. Si a folosit aceasta informatie pentru a salva vieti. - Carmen Uscatu, membru fondator organizatia "Salveaza vieti"

Istoric

1993 Septembrie compania Ciclop isi incepe activitatea de comercializare piese auto Dacia (intr-un spatiu inchiriat de 20 mp pe strada Ana Ipatescu)

1994-1997 are loc extinderea activitatii comerciale Ciclop reunind 4 spatii comerciale (inclusiv spatiul actual)

1997 introducerea unui nou domeniu de produse: piese auto pentru masini din import concomitent cu dezvoltarea unui departament pentru operatiuni de import.

1998 extinderea domeniului de activitate prin infiintarea departamentului de service auto si sertizari furtunuri presiune si completarea gamei sortimentale cu raionul de scule.

2002 devine proprietar al intregului ansamblu de cladiri din care faceau parte magazinul si service-ul, ceea ce marcheaza inceputul unei dezvoltari spectaculoase a activitatii comerciale si prestari servicii.

2004 s-a finalizat extinderea cladirii care contine si intrarea principala in magazin; s-a infiintat raionul de organe de asamblare, accesorii mobila si articole de feronerie; am obtinut certificatul pentru sistemul calitatii conform prevederilor ISO 9001 emis de Societatea Romana de Atestare a Calitatii.

2005 a inceput reconstructia service-ului cu spatiul comercial la et I si birouri la mansarda; simultan s-a infiintat raionul electrice pentru constructii si amenajari.

2006 s-a infiintat raionul fitinguri, elemente de instalatii pentru constructii; are loc inregistrarea marcii Ciclop pe toate domeniile de activitate in Europa.

2007 s-a infiintat depozitul pentru piese de import

2007 CICLOP A INTRAT DIRECT PE LOCUL 19 IN TOP 100 COMPANII PENTRU CARE SA LUCREZI realizat de revista CAPITAL fiind singura companie din Timis intrata in acest top. Compania Ciclop a depasit numarul de 100 angajati (102), peste 85% avand avand cel putin 7 ani vechime in cadrul companiei.