Primesti cadou de la Mos Craciun!

REGULAMENTUL CAMPANIEI DE CRACIUN 2017 “Primesti cadou de la Mos Craciun”

1.Organiztorul campaniei

Organizatorul campaniei promotionale “Primesti cadou de la  Mos Craciun”, este S.C. Tim Ciclop S.R.L., cu  sediul in  Timisoara , str. Mitropolit A.S. Sulutiu, nr.6, judetul Timis, , denumita in continuare Organizator.

2.Perioada de desfasurare a campaniei

Campania se va desfasura in perioada 18 Decembrie-22 Decembrie 2017, participarea la aceasta campanie facandu-se pe baza utilizarii taloanelor de tombola. Taloanele de tombola sunt distribuite de reprezentantii Ciclop conform prezentului regulament de participare.

3.Dreptul de participare

La campania promotionala “Primesti cadoul de la Mos Craciun  ”, participa persoane fizice ,  care au primit talonul de tombola , in urma cumparaturilor efectuate  in magazinul Ciclop, in valoare de minim 300.00 lei, tva inclus, pe un singur bon fiscal   achitat pe loc, cu cardul sau numerar, in perioada campaniei mai sus numita si care indeplinesc toate conditiile prezentului regulament. Nu au drept de participare la aceasta campanie urmatoarele persoane: angajatii S.C. Tim Ciclop S.R.L., angajatii firmelor implicate in organizarea acestei campanii, precum si membrii familiilor acestora.

Magazinul Ciclop nu isi asuma responsabilitatea pentru taloanele pierdute , incomplete , sau depuse dupa data limita de depunere (22.12.2017, ora 16.30).

Fotocopiile sau reproducerile talonului nu sunt acceptate .

Participarea la aceasta campanie implica acceptarea prevederilor prezentului regulament.

4.Mecanismul campaniei

Pentru a participa la campania “Primesti cadoul de la Mos Craciun”, trebuie sa faceti cumparaturi in magazinul Ciclop in valoare de minim 300.00 lei, tva inclus , pe un singur bon fiscal achitat cash sau cu cardul, pe loc.

Nu se acorda mai mult de un premiu pentru fiecare talon de tombola.

5.Conditii  de validare a taloanelor

Extragerile vor fi efectuate prin tragere la sorti , manual, la data de 22.12.2017, ora 16.30.

6.Premiile

Premiile sunt acordate in baza bonului fiscal emis pentru cumparaturile efectuate in magazinul Ciclop si achitate cash sau cu cardul , pe loc. Se vor acorda  premii dupa cum urmeaza:

  • premiul I – un plin de combustibil;
  • premiul  II – filtru ulei si ulei motor;
  • premiul III- ITP ;

Vom oferi si  materiale promotionale, in valoare maxima de 20.000  lei ( valoare cu TVA) .

Premiile nu pot fi inlocuite cu alte premii, si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani . In cazul refuzului scris al castigatorului de a beneficia de premiu , castigatorul va pierde drepul de atribuire a premiului, procedandu-se la noua extragere pentru a desemna un alt castigator.

Castigatorii vor fi contactati telefonic in data de 22.12.2017, dupa ora 16.30, ora extragerii biletelor de tombola, acestia avnd posibilitatea sa ridice premiul in decurs de 7 zile lucratoare.

7.TAXE

Organizatorul camapaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor , impozitelor sau altor obligatii fiscale legate de premiile oferite.

8.DIVERSE

Prin participarea la aceasta campanie , participantii sunt de acord ca datele lor de identificare ( nume, prenume,  tipul de masina si nr. de telefon mobil/adresa e-mail) sa intre in baza de date a Organizatorului , acestea putand fi folosite , in mod gratuit, pentru activitati publicitare( TV , audio, presa , materiale promotionale, outdoor) sau in alte campanii promotionale organizate de S.C. Tim Ciclop S.R.L. De asemenea , isi dau acordul sa participe la realizarea si difuzarea materialelor de promovare a prezentei campanii , precum si sa primeasca obiecte promotionale  sau informatii prin posta, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare.

La cererea expresa a participantilor , Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces , dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter  personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.O. nr.790/12.12.2001, precum si orice alte drepturi conferite acestora de aceasta lege.

Participarea la aceasta campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

Regulamentul de participare este disponibil in copie , in mod gratuit , oricarui solicitant . Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la Departamentul de Marketing a S.C. Ciclop S.R.L., in zilele de luni pana vineri , in perioada campaniei intre orele 08.00-16.00.

Categorie: