Avantaj dublu la Ciclop

Ciclop Bonus Card iti ofera 10% REDUCERE la cumparaturi din magazin + PREMII de fidelitate.

Detalii regulament de participare:

La campania promoţionala “Avantaj dublu la Ciclop” participa clientii magazinului Ciclop in calitate de persoanele fizice, indiferent de varsta care utilizeaza Ciclop Bonus Card.

Pentru a participa la campania “Avantaj dublu la Ciclop” trebuie sa cumparati din magazinul Ciclop produse indiferent de valoare si raion si sa solicitati casierelor cardul de fidelitate Ciclop, in cazul in  care nu-l detineţi.

1 leu cheltuit = 1 punct

Dupa prima utilizare a cardurilor de fidelitate avem rugamintea de a le prezenta apoi la fiecare achizitie pentru a cumula punctele obtinute in baza cumparaturilor din magazinul Ciclop. Nu se acorda mai mult de 1 bonus card pentru fiecare client.

Fiecarea bonus card este unic prin seria inscrisa pe el. Punctele nu se pot transfera de pe un card pe altul. In cazul in care nu este atins plafonul stabilit premiul nu poate fi acordat. S.C. Tim Ciclop S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru cardurile pierdute, ilizibile sau deteriorate.

Premiile sunt acordate la atingerea plafonului de puncte pe toata perioada de desfasurare a campaniei.

Premiile se pot schimba pe parcursul campaniei prin anunţarea noilor produse oferite.

Voucherul ITP este valabil 24 luni. Voucherul de 80 lei CUMPARATURI este valabil 6 luni.

Clienţii nu au obligaţia de a ridica premiile oferite (la atingerea anumitor plafoane), inţelegand prin aceasta ca doresc sa acumuleze puncte prin noi achizitii.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii şi nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani.

Clientii se pot informa despre nr. de puncte de fidelitate acumulate la oricare din consultantii Ciclop de la oricare dintre raioanele magazinului.

Categorie: